Čtyřčlenná broumovská formace Imodium patřila od roku 1999 ke stálicím české klubové scény. Na svém kontě má několik studiových alb a hity jako Valerie, Žiletko, má lásko, Hlavou či Nad Berlínem. V roce 2023 ohlásila comeback, vydala nové singly a v dubnu 2024 se úspěšně vrátila na pódia díky koncertu v zaplněném Foru Karlín v Praze.
A zde malá ochutnávka:

 

S lítostí a pochopením oznamujeme, že na letošním ročníku Keltské noci nebude skupina Krucipüsk.
A proč? Oficiální vyjádření kapely ⤵️

Krucikamarádi, Krucipřátelé a naši milí Krucifans. Nepíše se nám to lehko, ale zdraví se neptá. Po velmi příznivém vývoji v posledních dnech jsme sdíleli optimistického Tomáše s tím, že to nějak s Vaší pomocí a s obrovským sebezapřením půjde. Nepůjde 🙁 Lékaři, my a hlavně Tomáš dospěl k názoru, že jestli má vylézt na pódium ve vší parádě, rekonvalescence bude trvat podstatně déle, než se předpokládalo. Uspíšit celou proceduru by Vážně ohrožovalo Tomášovo zdraví a to pochopitelně nikdo z nás nechce. Tímto jsme nuceni zrušit všechny letní koncerty a uvidíme se na podzim, kdy si zopákneme tour s Kurtizánama ještě ve vetší parádě než posledně. Zachovejte nám prosím přízeň, omlouváme se, ale zdraví je to nejdůležitější na světě.
Děkujeme a držte se 🤘 Krucipüsk

Uvidíme se třeba hned příští ročník, zdraví máme jen jedno! ❤️ Nebojte hledáme pro vás adekvátní náhradu😊

 

V sekci program a v přiložené grafice najdete finální line up na letošní ročník festivalu Keltská noc 2024, který je ve své historii již 29.

Že se jedná o dosti vydařenou a do poslední noty vyladěnou dramaturgii není jistě pochyb.

 

 

Velikonoce jsou tu a příroda se pomalu probouzí ze zimního spánku…

A to je ten správný čas, abychom začali připravovat plány na léto. Naplánujte si výlet za kvalitní hudbou do horského městečka Harrachov. Keltská noc 8. – 10. srpna je festival s nejlepším výhledem, pořádaný v nejvyšší nadmořské výšce v ČR. Na čerstvém vzduchu dobijete baterky a zároveň zažijete nezapomenutelný hudební zážitek. Domu si odvezete radost, spokojenost a dobrou náladu 😊

Veselé Velikonoce!

 

Veselé Vánoce a šťastný nový rok.